Bliv pilot

BLIV PILOT

At blive pilot er en drøm som de fleste nok har haft på et eller andet tidspunkt. Måske startede det for dig, da du som barn så et lille motorfly passere over stranden med en reklame hængende efter sig? Måske du har været på charter-ferie, og har sneget dig til et kig ud i cockpittet. Desværre bliver det for mange blot ved drømmen, men det behøver ikke at gå sådan for dig.

Har du en drøm om at flyve selv? Hvis ja - så skal du overveje at flyve ultralet for det er der en række gode grunde til.


At flyve ultralet er med hensyn til økonomien realistisk for de fleste. Prisen for et certifikat er typisk 35.000-50.000 DKK (se mere på siden "hvad koster det?", og med et UL-certifikat har man også råd til at flyve alt det man lyster efter at man har bestået prøven.

Der findes et væld af flytyper - rorstyrede, åbne, lukkede, højvingede, lavvingede, ceconite beklædte, metalfly, træfly, trikes, cruisehastigheder fra 80 km/t til 250 km/t. Der er næsten uendelige muligheder i dag.....

Du må selv vedligeholde dit fly, men kan også få andre til det. Du kommer ind i en unik verden med masser af oplevelser. Ultraletflyvning er non-profit klub baseret hobbyflyvning, og man hjælper hinanden med de kompetencer man nu har.


Start gerne med at tage en flyvetur i skoleflyet sammen med én af vores instruktører, og få afprøvet om Ultraletflyvning er noget for dig. Det kan vi næsten garantere det er!

Men hvad skal der til for at realisere drømmen. Se på de næste sider hvordan uddannelsen forløber.